Sverige/Stockholm
08 420 511 66
hlr@hlraddning.se

HJÄRTSTARTARE DEFIBTECH LIFELINE AED

Pris: 15495 kr exkl moms

Defibtech Lifeline AED hjärtstartare

Lätt att använda

Defibtech Lifeline AED hjärtstartare är utformad med en ”användarvänlig” design och den gula färgen gör enheten väl synlig. Lifeline AED har bara två kontrollknappar. En grön ON/OFF knapp för att slå på enheten och en röd knapp för att defibrillera (vid behov).

Tydliga röstmeddelanden

Att uppleva hjärtstopp kan vara mycket stressande. Hjärtststartaren ska ge tydliga instruktioner som hjälper livräddaren steg-för-steg. Lifeline AED hjärtstartare har lättbegripliga och kortfattande röstmeddelanden och anvisningar som vägleder användaren genom användning, analys och defibrillering. En tydlig och lugn röst hjälper användaren att behålla lugnet.

Stor batterikapacitet

Den här hjärtstartaren från Defibtech drivs av ett litiumbatteripaket. Huvudbatteriet har marknadens längsta livslängd på ca 7 år, vilket ger hjärtstartaren en lång hållbarhets- och standby-tid. Lifelines huvudbatteri har en kapacitet på ca 300 defibrilleringar eller 16 timmars driftstid.

Statusindikatorn är en blinkande grön LED-lampa. Indikatorn drivs av ett utbytbart 9V-batteri (1-2 års Standby-livslängd) som sitter i batteripaketet. 9V-batteriet förser indikatorn med ström så att huvudbatteriet inte ska förbrukas av icke-väsentliga funktioner.

Batteripaketet innehåller:

  • Huvudbatteriet
  • LED-statusindikator (indikatorn drivs av 9V-batteriet)
  • 9V-litiumbatteri

Designad för rätt användning

Lifeline-enheten är lätt (1.9 kg) med integrerad design utan lock eller andra rörliga delar som kan förvirra eller fördröja användaren.
Ett stort handtag, gjort för att effektivt greppa, även med handskar. Gummerade ytor för att ge bra grepp i nödsituationer.

Barnelektroder (tillval)

Med hjälp av speciella barnanpassade elektroder kan Defibtech Lifeline AED även användas på (späd)barn upp till 8 år och 25 kg. Dessa kan köpas separat som tillval.