Sverige/Stockholm
08 420 511 66
hlr@hlraddning.se

HLRäddning

Varför du ska välja oss?

Vi som arbetar i detta företag är endast Ambulans personal som fortfarande jobbar inom Ambulansen och är Huvudinstruktörer inom alla HLR områden och i Första hjälpen.

Vi är proffsen som kommer när ett hjärtstopp eller en olycka har inträffat och vi är de som kan. Vi lär ut utöver den grund HLR kursen/utbildningen man har valt från oss på ett pedagogiskt sätt och prehospitalt tänk, med material som man närmast kan komma en levande människa, och utrustning som vi tycker är bra, och funkar bäst. Vi följer HLR-rådets riktlinjer.

Vi utbildar företag, förening och privatpersoner.

Av oss får ni information och utbildning inför ett hjärtstopp/andningsstopp, förstahjälpen, trauman mm… som inträffar i olika situationer/scenarier verklighetsbaserade Exempel …

Ni hittar kollegan livlös liggandes över skrivbordet. Hur gör vi nu?

Ni går in i toaletten och kollegan ligger livlös på golvet bakom toaletten. Hur gör vi nu?

Ni kommer in i köket och nån ligger in till El-centralen, på mage och är livlös?

Ni vaknar på morgonen och ser att….

Lugn bara. Vi kan svaret och tekniken. Vi lär ut för att rädda liv, för det är vi bra på!! och vi vill att alla ska vara det!!

Så tveka inte och boka kurs nu och köp hjärtstartare av oss. Har ni redan en hjärtstartare anpassar vi utbildningen efter den.

Plats för kurserna efter överenskommelse, allternativt i Brandstationerna. Vi utbildar i hela Sverige och anpassar utbildningen just för erat företag/organisation så att det blir så verklighetstbaserad och så nära som man kan komma verkligheten.

Efter utförd utbildning tilldelas arbetsplatsen ett certifikat som visar att ni uppdaterat era kunskaper. Varje deltagare får också ett kunskapsbevis som signeras av instruktören.

Utöver våra vanliga kurser har vi även repetetionskurser samt specialanpassade kurser just efter era behov.

I alla våra kurser ingår basal L-ABC

Konkurenskraftiga priser, ingen offert, alla priser står under respektive kurser.

Tveka inte och säg JA till att rädda liv!!