Sverige/Stockholm
08 420 511 66
hlr@hlraddning.se

HJÄRTSTARTARE NIHON KOHDEN CARDIOLIFE AED

Pris: 15495 kr exkl moms

Nihon Kohden Cardiolife AED-3100

En av marknadens snabbaste hjärtstartare med hög kvalitet!

Cardiolife AED 3100 är marknadens snabbaste hjärtstartare och den är utvecklad med en unik funktion som gör att den analyserar patientens hjärtrytm samtidigt som hjärt-lungräddningen utförs. Detta säkerställer en effektiv återupplivning. Innan EKG-analysen har avslutats så påbörjar dem förberedelserna för stöten. Utan risk för att stöten ska utdelas vid fel tillfälle. Det innebär en mycket snabb process – 15 sekunder från uppstart till den första möjliga stöten och 8 sekunder från EKG till första möjliga stöt.

Defibrillering av barn

Nihon Kohden Cardiolife AED-3100 är utrustad med en speciell barnknapp som säkerställer att stötvolymen sänks för barn under 8 år. Detta gör att man kan använda samma elektroder för barn och vuxna. Snabbare och billigare i längden.

Automatisk självtest

Cardiolife AED-3100 utför dagligen, veckovis och månatligen självtest och visar på displayen om något är fel.

EKG-data lagras

Cardiolife AED-3100 samlar EKG-data i 30 minuter. Data- och testresultat kan överföras till vilken PC som helst via Bluetooth. (Kräver speciell programvara).

Hållbar och kompakt design

Cardiolife AED-3100 kan användas under extrema temperaturer från -5 till +50˚C. Den kan förvaras i -20 till +70 ˚C vid t ex en transport. Den är mycket kompakt och väger endast 2.3 kg, inkl. batteri och elektroder. Med en IP på 55 är den beständig mot damm och vatten. Den tål en relativ luftfuktighet från 5 till 95%.