Sverige/Stockholm
08 420 511 66
hlr@hlraddning.se

OM OSS

Hej

Vi är ett företag som har enbart anställda från ambulansen. Därav bästa kunskap och erfarenhet av hjärtstopp.

Allt började när vi hade varit på ett hjärtstopp i ett företag som inte gick att rädda pga att HLR inte hade påbörjats eller gjorts på rätt sätt. Vi beslöt oss då att starta ett eget företag vid sidan om.

Vi följer HLR-rådets inriktningsbeslut men lägger även in den prehospitala tänket/utbildningen i våra kurser, då vi har märkt att detta saknas.

Enligt Arbetsmiljöverket (Arbetsmiljöverkets föreskrift (AFS 1999:7), Första hjälpen och krisstöd, ska det finnas tillräckligt antal personer som kan ge första hjälpen och hjärt- och lungräddning på varje arbetsplats. Hänsyn ska tas till verksamhetens art, omfattning och de särskilda risker som finns. Dessutom måste man se till att kunskaperna och färdigheterna hålls aktuella

Heders medalj till en av våra medarbetare från ambulans företaget för sin insats.

https://www.lt.se/logga-in/raddade-kvinna-som-fastnat-i-skorsten-hjalten-rami-prisas-med-medalj-och-7-000-kronor

Varför du ska välja oss?

Vi som arbetar i detta företag är endast Ambulans personal som fortfarande jobbar inom Ambulansen och är Huvudinstruktörer inom alla HLR områden och i Första hjälpen L-ABC.

Vi är proffsen som kommer när ett hjärtstopp eller en olycka har inträffat och vi är de som kan. Vi lär ut utöver den grund HLR kursen/utbildningen man har valt från oss på ett pedagogiskt sätt och prehospitalt tänk, med material som man närmast kan komma en levande människa, och utrustning som vi tycker är bra, och funkar bäst. Vi följer HLR-rådets riktlinjer.

Vi utbildar företag, förening och privatpersoner.

Av oss får ni information och utbildning inför ett hjärtstopp/andningsstopp, förstahjälpen, trauman mm… som inträffar i olika situationer/scenarier verklighetsbaserade Exempel …

Ni hittar kollegan livlös liggandes över skrivbordet. Hur gör vi nu?

Ni går in i toaletten och kollegan ligger livlös på golvet bakom toaletten. Hur gör vi nu?

Ni kommer in i köket och nån ligger in till El-centralen, på mage och är livlös?

Ni vaknar på morgonen och ser att….

Lugn bara. Vi kan svaret och tekniken. Vi lär ut för att rädda liv, för det är vi bra på!! och vi vill att alla ska vara det!!

Så tveka inte och boka kurs nu och köp hjärtstartare av oss. Har ni redan en hjärtstartare anpassar vi utbildningen efter den.

Plats för kurserna efter överenskommelse, alternativt i Brandstationerna. Vi utbildar i hela Sverige och anpassar utbildningen just för erat företag/organisation så att det blir så verklighetsbaserad och så nära som man kan komma verkligheten.

Efter utförd utbildning tilldelas arbetsplatsen ett certifikat som visar att ni uppdaterat era kunskaper. Varje deltagare får också ett kunskapsbevis som signeras av instruktören.

Utöver våra vanliga kurser har vi även repetitionskurser samt specialanpassade kurser just efter era behov.

Vi har prisgaranti vilket innebär att om man inte är nöjd med kursen får man tillbaks sin pengar. 

Konkurenskraftiga priser, ingen offert, alla priser står under respektive kurser.

I alla våra kurser ingår basal L-ABC

Tveka inte och säg JA till att rädda liv!

För mer info e-posta

info@HLRaddning.se

Eller

Ring 08-420 511 66